Graph

Tick

Graph

 

 

Pas cdo transaksioni te bere ne kuader te kohes perdorues do te mund te beje grafet. Pra ne menyre vizuele do te shohe se sa ka kaluar kohe ne nje pese te caktuar ne kuader te muajt dhe dites:

Siq shihet ne foto