Time Tracking

Tick

Time Tracking

 

 

 

Eshte e nevojshem qe para se te perdoret Time Tracking (Menaxhimi i kohes) te shtohen disa task.

Pas qasjes se perdoreuesit forma kryesore qe shfaqet eshte kjo:

 

 

Ne menyre qe te qasesh ne Time Tracking ne menyn kryesore (te shfaqur ne foto) klikoni butonin Time Tracking.

 

Pas shtypjes se keti butoni do te shfaqet kjo form

 

 

Per te shtuar nje tjeter transaksion kliko butonin Add Work Unit

 

 

kjo do te mundesoj hapjen e nje paneli tjeter. (Shih ne foto):

 

 

Ploteso te dhenat

 

 

Per te ruajtur the dhenat kliko butonin Save.
Per te editura kliko te dhenen qe deshiron te edhitosh ne tabelen e te dhenave. Ajo do te mundesoj hapjen dhe plotesimin e formes me lart. Ndrysho te dhenat qe deshiron te editosh dhe kliko butonin Save.

Per te fshire liko te dhenen qe deshiron te edhitosh ne tabelen e te dhenave. Ajo do te mundesoj hapjen dhe plotesimin e formes me lart. Kliko butonin Delete per te fshire te dhenen

Butoni Cancel sherben per mbylljen e panelit me lart.